tirsdag den 21. august 2018

Leder tog imod første kuld på Holme Skole

46 nye elever startede i 0. klasse på Holme Skole
Skoleleder Ditte Hagn-Meincke tog i sidste uge imod 46 nye elever, som startede i 0. klasse på Holme Skole. Og hun havde glædet sig næsten lige så meget som dem. Det var nemlig hendes første 'nye kuld' efter at være startet som leder 1. april.

Den planlagte fælles velkomst for 0.a og 0.b på Holme Skoles udendørs scene under kastanietræet måtte gentænkes, da sommerens hede på første skoledag var afløst af sommerregn. De nye elever og deres forældre stimlede i stedet sammen i kantinen. Her fik den nye skoleleder hjælp af 5. årgang til sin velkomst, idet de store sang for de spændte nye elever og deres forældre.

5. årgang bliver elevernes venskabsklasser, som er ét af de mange tryghedsskabende tiltag, vi har på Holme Skole. De små bliver sat sammen med de store elever, som de laver forskellige ting sammen med i løbet af året. På den måde lærer de nogen ældre elever – og skolen – at kende," forklarer Ditte Hagn-Meincke.

Venskabsklasserne er bare én af de ting på skolen, som Ditte er blevet klogere på siden april, hvor hun selv havde første skoledag i Holme. Hun har blandt andet besøgt alle klasserne, gået god-morgenrunder på skolen, talt med elever i pauserne, holdt goddag-samtaler med alle medarbejdere.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Dit indlæg bliver udgivet efter godkendelse.......

Vil du bygge en hjemmeside

Skal du bruge en professionel email-adresse? Billigt webhotel perfekt til at starte en blog eller en hjemmeside på UnoEuro

TV 2 - alle nyheder

Elektronik

Nyheder fra LO og LO-fagforbund

Version2