fredag den 23. februar 2018

Er Google Chrome langsom, så ryd op

Er Google Chrome langsom, er der sider du ikke kan tilgå, eller er der funktioner på hjemmesiderne der driller, så er det tid til at rydde op i browseren.

Prøv med en grundig oprydning
Du kan gå direkte til funktionen Ryd browserdata ved at bruge tastatur genvejen Ctrl + Shift + Del
Eller du kan gå via menuen:
  • Chrome Tilpas knappen (den med de 3 streger i højre hjørne)
  • Vælg Indstillinger
  • Gå til overskriften Beskyttelse af personlige oplysninger
  • Ryd browserdata
Der kan ryddes op i dine browserdata på flere måder. Du kan vælge at slette alle data, eller eventuelt bare for den sidste time, dag, uge osv. som vist i billedet herover.

Ryd browserhistorik
Når du besøger hjemmesider på nettet, gemmes de sider, du har besøgt i din browserhistorik. Det er en fordel, når du skal besøge de samme sider igen, da man kun behøver skrive de første par bogstaver i sidens navn, hvorefter Chrome kommer med forslag til sider, der tidligere er besøgt.
På et tidspunkt kan det dog begynde at blive lidt irriterende, og man vil ønske at starte på en frisk. En anden grund til at rydde op i historikken kan være, at du ikke er interesseret i, at andre brugere af computeren kan se, hvilke sider du har besøgt.

Hvis du kun vil slette enkelte sider fra historikken, skal du ikke ind i funktionen herover, men trykke Ctrl+H når du står i Chrome.

Hvis du vil holde din Google Chrome browser i topform, så læs her hvordan du gør. 
Kilde: Helpdesken.dk/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dit indlæg bliver udgivet efter godkendelse.......

Vil du bygge en hjemmeside

Skal du bruge en professionel email-adresse? Billigt webhotel perfekt til at starte en blog eller en hjemmeside på UnoEuro

TV 2 - alle nyheder

Elektronik

Nyheder fra LO og LO-fagforbund

Version2