mandag den 25. september 2017

Installere en ren version af Windows 10

Brug disse funktioner til ydeevne og tilstand
Du kan bruge Start forfra ved at vælge Flere oplysninger og derefter markere Kom i gang. Du kan også se, sidste gang du kørte Start forfra, og en liste over de apps, der blev fjernet, så du ved, hvilke apps der skal geninstalleres.

Advarsel: Før du bruger Start forfra
Husk på disse vigtige punkter, før du igangsætter Start forfra:
  • Microsoft anbefaler, at du sikkerhedskopierer dine filer, før du foretager ændringer, f.eks. en ren installation af Windows, på enheden.
  • Start forfra fjerner alle apps, der ikke som standard leveres med Windows, herunder andre Microsoft-apps som Office, fra tredjepartsantivirussoftware og skrivebordsapps, som var forudinstalleret på din enhed. Den fjerner også alle andre Windows-skrivebordsapps, som producenten af din enhed har installeret, f.eks. producentens apps, supportapps og drivere. Den bevarer kun de Store-apps, som producenten har installeret.
  • Du vil ikke kunne genoprette fjernede apps, og du skal manuelt geninstallere disse apps senere, hvis du vil fortsætte med at bruge dem.
  • Sørg for, at du har adgang til alle geninstallationsmedier (f.eks. cd'er), produktnøgler, licens- eller logonoplysninger eller andre materialer, der er nødvendige for at manuelt at geninstallere og genaktivere apps eller apprelateret indhold, du vil fortsætte med at bruge.
  • Du kan miste dine digitale licenser, digitalt indhold, der er knyttet til apps, eller andre digitale rettigheder for apps, og det kan påvirke din mulighed for at bruge apps eller apprelateret indhold, du har betalt for.
  • Sørg for, at du opfylder systemkravene. Få mere at vide under Windows 10-specifikationer.
Kilde: microsoft

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Dit indlæg bliver udgivet efter godkendelse.......

Vil du bygge en hjemmeside

Skal du bruge en professionel email-adresse? Billigt webhotel perfekt til at starte en blog eller en hjemmeside på UnoEuro

TV 2 - alle nyheder

Elektronik

Nyheder fra LO og LO-fagforbund

Version2