onsdag den 1. marts 2017

Tager afsked med verdens bedste skole

Tager afsked med “verdens bedste skole”
For første gang i 22 år skal Rundhøjskolen på jagt efter en ny skoleleder. Mogens Toustrup går nemlig på pension - sådan da
Efter 22 år i spidsen for Rundhøjskolen er det nu på tide med nye udfordringer for 65-årige Mogens Toustrup.
31. marts har han sidste arbejdsdag, og han har travlt indtil da. Hans elskede Rundhøjskolen skal nemlig overleveres så godt som overhovedet muligt til den nye leder.
“Der er mange ting, som skal klares. Det hele skal gerne være timet og tilrettelagt - det synes jeg, at jeg skylder ledelsesteamet. Jeg vil gerne, at alt ligger beskrevet fuldt ud, så den nye leder kan gå rundt og nyde skolen samt børnene og så stille og roligt gå ind i jobbet,” forklarer Mogens Toustrup, som gennem årene aldrig er gået af vejen for at skamrose Rundhøjskolen - denne gang er ingen undtagelse:
“Det er Aarhus', nej verdens bedste skole. Det er en fantastisk skole. Ungerne er skønne, forældreopbakningen, kan jeg ikke forestille mig, findes bedre andre steder, og så er personalet utroligt innovativt. Her er en helt speciel atmosfære - en særlig Rundhøj-ånd - og jeg er stolt af at have været en del af det her sted,” lyder det fra den afgående leder.
LÆS MERE PÅ >>> aarhus.lokalavisen.dk 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Dit indlæg bliver udgivet efter godkendelse.......

Vil du bygge en hjemmeside

Skal du bruge en professionel email-adresse? Billigt webhotel perfekt til at starte en blog eller en hjemmeside på UnoEuro

TV 2 - alle nyheder

Elektronik

Nyheder fra LO og LO-fagforbund

Version2