tirsdag den 11. november 2014

Ny Højbjerg-butik vil være Danmarks bedste til frugt og grønt

Torsdag den 20. november åbner REMA 1000 på Holme Byvej 15. I spidsen for den nye butik står en erfaren
Anders Riis Rema1000 Højbjerg
købmand, som glæder sig til at byde kunderne inden for i en butik fyldt med kvalitetsvarer til discountpriser og god service. Og til en frugt- og grøntafdeling som købmanden har store ambitioner med. 

REMA 1000 er et discountkoncept med vind i sejlene, og siden den første butik åbnede i Danmark for 20 år siden, har den norskfødte discountkæde åbnet 258 lokale butikker i hele landet.
Nu får de handlende i Højbjerg fornøjelsen af endnu en REMA 1000, når en helt ny 668 kvadratmeter stor butik med 34 parkeringspladser åbner torsdag den 20. november kl. 8. Åbningen er kulminationen på et langt forløb, som betyder, at der nu igen kan handles dagligvarer, hvor Holmes købmandsgård tidligere lå.
Ved åbningen vil købmand Anders Riis byde kunderne velkommen med flere attraktive åbningstilbud, spændende smagsprøver og roser til de første 200 kunder.

En drømmebutik
Højbjergs nye REMA 1000 får en købmand med bred erfaring inden for dagligvarer bag disken. Anders Riis har arbejdet i butik, siden han som 13-årig startede i skolepraktik i en butik. Købmandsfaget er blevet hans passion og med 20 års erfaring fra REMA-kæden, ved Anders Riis om nogen, hvad godt købmandsskab går ud på. Han har tidligere været købmand i REMA 1000 i Hornslet og senest på Frederiksgade i Aarhus. Her har han klaret sig rigtig godt, og nu glæder han sig til at føre succesen videre i sin nye REMA 1000-butik i Højbjerg, som han betegner som sin drømmebutik:

- Jeg brænder for det lokale, og jeg synes, det er fantastisk, at jeg nu får muligheden for at blive ”herre i eget hus” i en helt ny REMA 1000 i et godt lokalområde. Jeg glæder mig til at komme til et område, hvor man kommer hinanden ved – og sådan håber jeg også, det bliver i butikken. De lokale kunder skal føle sig hjemme og velkomne, når de handler hos os, siger købmand Anders Riis.  

Danmarks bedste grøntafdeling- Jeg har et helt klart mål: Vi skal have Danmarks bedste grøntafdeling. Kunderne skal vide, at hos os er kvaliteten og friskheden helt i top, og jeg vil kæmpe for, at vi med vores ferskvarer kan matche selv de bedste specialforretninger, siger Anders Riis.

En butik med stor gejst og god service er også noget, Anders Riis vægter højt:

- Kunderne skal kunne mærke, at mig og mine kolleger brænder for vores arbejde her i butikken. For mig er det især vigtigt, at vores kunder får et godt førstehåndsindtryk, når de kommer ind i butikken. Vi vil være lokalområdets foretrukne, og det forpligter – især når det kommer til kundeservice, siger Anders Riis.

Populær i Højbjerg
Administrerende direktør i REMA 1000 Henrik Burkal er glad for, at discountkæden nu åbner endnu en butik i Højbjerg.
- Kunderne er rigtig glade for vores nuværende butik i Højbjerg, og jeg er sikker på, at det samme vil være tilfældet med den nye butik på Holme Byvej. Selvom REMA 1000 efterhånden er en stor kæde i Danmark, fortsætter vores butikker med at være lokale. Derfor har vi selvstændige købmænd til at lede og styre den enkelte butik. På den måde sikrer vi, at vores butikker bliver drevet fra hjertet med et stort ejerskab og med den lokale nærhed som højeste prioritet, siger Henrik Burkal.

- Med den nye butik får kunderne adgang til et bredt udvalg af kvalitetsvarer for hele familien til overraskende lave priser. Vi håber, at borgerne i Højbjerg og omegn vil bakke op om Anders’ nye flotte REMA 1000-butik, siger Henrik Burkal.

Den nye butik er opført for REMA 1000 af Ikast-virksomheden NRE Denmark A/S. Byggeriet har også resulteret i nye lokaler til solcentret Clubtan, der i forvejen lå på adressen. Forud er gået en længere proces med flere nabohøringer. I forbindelse med byggeriet er der etableret støjmur ved vareindleveringen og ændret på tilkørselsforholdene i området, så de lokale beboere tilgodeses bedst muligt.

Om REMA 1000
REMA 1000 er en landsdækkende discountkæde med fokus på kvalitet til lave priser. Under overskriften Discount med holdning arbejder REMA 1000 ud fra det tankesæt, at det er muligt at have en klar holdning til varernes kvalitet samtidig med, at varerne sælges til discountpris. Blandt REMA 1000s mærkesager er kampen mod madspild, samarbejdet med Kræftens Bekæmpelse og udviklingen af økologien i samarbejde med Gram Slot. REMA 1000 er medlem af Dansk Initiativ for Etisk Handel og har flere fairtrade mærkede varer i sortimentet. Som den eneste kæde herhjemme har REMA 1000 en målsætning om at indføre 100 % certificeret palmeolie i kædens egne varer inden udgangen af 2015. REMA 1000s butikker er drevet efter en franchisemodel med selvstændige, lokalkendte købmænd i spidsen for den enkelte butik. REMA 1000 har i alt 258 butikker fordelt over hele landet (november 2014)

Om NRE Denmark
NRE Denmark A/S leverer nøglefærdige byggeprojekter som opfylder de seneste kvalitets- og energikrav. NRE Denmark er baseret på 25 års erfaring inden for bygge- og ejendomsbranchen. Som totalentreprenør tager NRE Denmark ansvar for den samlede proces fra ideskabelse til myndighedskontakt, udlejning, byggeri og salg.


For mere information kontakt venligst:
Morten Laasholdt, 31 17 71 17morten@help-pr.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dit indlæg bliver udgivet efter godkendelse.......

Vil du bygge en hjemmeside

Skal du bruge en professionel email-adresse? Billigt webhotel perfekt til at starte en blog eller en hjemmeside på Surftown.

TV 2 - alle nyheder

Elektronik

Nyheder fra LO og LO-fagforbund

Version2