fredag den 20. december 2013

Kjeld Holm holder nytårstale

Biskop Kjeld Holm
Kjeld Holm vil tone frem på skærmen når TV2 Østjylland for første gang lader en fremtrædende østjyde holde nytårstale 30. december
Pressemeddelelse
Som noget nyt indfører TV2 Østjylland en tradition, hvor man vil have sine egne nytårstaler. Meningen er, at man vil lade en fremtrædende østjyde holde en nytårstale på TV, og til nytår bliver taleren Kjeld Holm.

“Vi bombarderes morgen, middag og aften med nyheder, PR, marketing, reklamer, blogs og hilsner og invitationer på Facebook, Twitter og Instagram. Derfor er der god grund til at stoppe op, reflektere og lytte til en mand med noget på hjerte,” fortæller Lars Mandal, der er nyhedschef på TV2 Østjylland.
“Biskoppen har sagt ja til at indlede denne nye østjyske TV-tradition. Og jeg glæder mig allerede til at være med til at finde kandidaterne til årets nytårstale til østjyderne i 2014,” siger Lars Mandal.
Kjeld Holms nytårstale bliver sendt på TV2 Østjylland mandag den 30. december kl. 19.50 i forlængelse af den regionale nyhedsudsendelse.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Dit indlæg bliver udgivet efter godkendelse.......

Vil du bygge en hjemmeside

Skal du bruge en professionel email-adresse? Billigt webhotel perfekt til at starte en blog eller en hjemmeside på UnoEuro

TV 2 - alle nyheder

Elektronik

Nyheder fra LO og LO-fagforbund

Version2