onsdag den 17. juli 2013

PRESSEMEDDELELSE

De næste 4 lørdage vil der lyde kampråb mens syngende sværd kløver luften og brædder gennembrydes med håndkantslag når der er open-air kampsports træning i Mindeparken. Det er gratis, og alle, både børn såvel som unge, ældre og hele familier, er velkomne til at træne med. Kom og prøv de asiatiske kamp- og stridskunstdiscipliner Taekwondo, Karate, Aikido, Arnis og Hapkido.

Lørdag den 20./7., 27./7., 3./8. og d. 10./8. i tidsrummet 13:00-14:30 er alle interesserede  velkomne til at træne med eller bare kigge på. Prøv at fægte med ægte samurai sværd, kæmpe med bambusstokke, gennembryde brædder, sparke og slå på træningspuder.

Kampsport er ud over at være god fysisk træning også mentalt givende, og man opnår en højere grad af ro og overskud til at håndtere krævende situationer i dagliglivet, på arbejde, i skolen eller hjemme – og så er det sjovt.

De vedhæftede billeder må bruges i forbindelse med pressemeddelelsen eller en evt. artikel –journalister er også velkomne til at træne med– det bliver sjovt og hårdt.

Arrangementet gennemføres afholdes af Aarhus Syd Taekwondo Klub i samarbejde med Aarhus Taekwondo Klub, Aarhus Aikikai, Aarhus Kombatan Arnis, Ashihara Karate Aarhus, Shinson Hapkido Dojang og Odder Taekwondo Klub.

Se vedhæftede flyer for yderligere information og se også www.aarhus-syd-taekwondo.dk

FAKTA BOKS:
Taekwondo er en moderne kampsport og olympisk disciplin opstået i Korea.
Karate er en traditionel japansk stridskunst opstået på Ryoku øerne.
Arnis er en fillipinsk kamsport der benytter sig af våben og dagligdags genstande til selvforsvar.
Aikido er en japansk kampsport der benytter sværd og stav, kast og håndlåse.
Hapkido er en koreansk kampsort der benytter slag, spark, nedtagninger og stav.

Venligst
Metin Aydin,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dit indlæg bliver udgivet efter godkendelse.......

Vil du bygge en hjemmeside

Skal du bruge en professionel email-adresse? Billigt webhotel perfekt til at starte en blog eller en hjemmeside på UnoEuro

TV 2 - alle nyheder

Elektronik

Nyheder fra LO og LO-fagforbund

Version2