tirsdag den 25. juni 2013

Ny jurist i Århus Stift

Ny jurist i Århus Stift
Pernille LystbækPernille Lystbæk er netop blevet ansat som stiftsfuldmægtig hos Århus Stift. Hun kommer fra en stilling som jurist ved Struer Kommune, hvor hun har arbejdet med primært teknik og miljø, og skal nu arbejde med byggesager i Århus Stift

”Jeg blev færdig  som jurist i sommeren 2011 og er 28. Under studiet har jeg haft flere forskellige studiejobs, blandt andet i en del advokatvirksomheder, og har arbejdet som foged ved retten i Randers. Jeg har også lavet frivilligt arbejde i den sociale retshjælp,” fortæller Pernille Lystbæk.

Pernille Lystbæk er selv fra Struer, og flyttede efter jurastudiet tilbage til byen, hvor hun fik arbejde ved Struer Kommune.
”Jeg arbejdede i næsten halvandet år ved Struer kommune, hvor jeg arbejdede med teknik og miljøområdet og socialområdet, alt efter, hvilke sager jeg sad med,” siger hun.
”Jeg sidder som den eneste jurist her med byggesager. Renoveringer af kirker,  kirkegårde, og ting der falder indenfor det. Og det kan jo nærmest være alt mellem himmel og jord,” smiler hun.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dit indlæg bliver udgivet efter godkendelse.......

Vil du bygge en hjemmeside

Skal du bruge en professionel email-adresse? Billigt webhotel perfekt til at starte en blog eller en hjemmeside på UnoEuro

TV 2 - alle nyheder

Elektronik

Nyheder fra LO og LO-fagforbund

Version2