tirsdag den 12. marts 2013

Psykisk arbejdsmiljø ved Holme Kirke

Holme præst sygemeldt siden december 2012, på grund af dårlig arbejdsmiljø, skabt af kollegaen præst Kirsten Hald. En række ansatte og menighedsrådsmedlemmer har forladt Holme Kirke i de senere år på grund af Kirsten Hald. I 2007 var det således sognepræst Esben Kullberg samt kirketjener Thomas Teilmann Damm der sagde op fra Holme Kirke i protest mod et dårligt arbejdsmiljø, begge uden at stå med et andet job på hånden.

Også en kirkegårdsleder gennem 39 år forlod kirken for et nogle år siden. Han havde i mange år haft kirkegården som sit eget domæne uden indblanding fra Kirsten Hald. Men da han erfarede, at Kirsten Hald som noget nyt havde fået plads i kirkegårdsudvalget, sagde han op med dags varsel og missede dermed sit 40 års jubilæum.

Hvor mange medarbejdere skal forlade Holme Kirke pga. det meget dårlige psykiske arbejdsmiljø, som Kirsten Hald er årsag til, inden man tør tage det alvorligt og gøre noget ved det?
Tør Biskoppen mon denne gang skride til handling og løse problemerne ved Holme Kirke.

1 kommentar:

 1. Jamen det kan vel ikke komme bag på nogen i hele sognet hvorledes tingene egentlig hænger sammen.
  Jeg forstår da ganske udemærket hvis en præst eller anden ansat går hen og sygemelder sig på det grundlag.
  Man skal ikke være mere end bare en fornuftig lommepsykolog for at aflæse ansigtsudtryk på menighedsrådenes møder.
  Det gælder udtryk, det gælder mimiken og hele opsætningen af møderne.
  Nu har vi haft de problemer helt tilbage fra Thomas Jensen tid som sognepræst og frem til i dag.
  Det siddende menighedsråd og især dem der blev valgt til netlisten (8 mandater)hat knoklet den bagerste del ud af bukserne og nu står der 2 kirker, den ene dog stadig som kapel, men nu skal man nyde at der arrangeres en masse for de borgere der har betalt gildet med kirkeskat, men så hvæsser man knivene, og i natten kaster man dem så ingen ser hvem der kaster for slet ikke tale om hvem der sleb alle knivene.
  Fremgår også fra rådsmøderne at man har forsøgt at låne den nye sognegård til en forening der kalder sig Holme Borgerforening, hvor man hidtil har benyttet en emailadresse tilhørende kirkeansatte præster m.fl. men jsh@ er ikke ansat ved Holme kirke og sådan kan man blive ved.
  Jov det ulmer stadig efter de brande der forekom fra årene 1996 og frem til i dag.
  Så længe der er personer der med fuldt overlæg bære brændet til bålet og at brændet kommer fra den i denne artikel omhandlende præst Kirsten Hald så vedbliver Holme Sogn stadig at være biskoppen store problembarn.
  Og nej biskoppen tør ikke - vil ikke - kan ikke løse problemerne, og provsten på Moesgaard Alle kan heller ikke, de ved ikke hvad et par arbejdskandsker skal bruges til.
  Men uanset så vil løgn på løgn på løgn nok løse sig en dag og måske en dag inden ret så længe.
  Mange øjne følger alt hvad der sker i Holme så luk bare dørene op, det hjælper ikke at holde det bag væggene som man plejer for vægge de sladre.
  MVH Fotograf
  Finn Emsby

  SvarSlet

Dit indlæg bliver udgivet efter godkendelse.......

Vil du bygge en hjemmeside

Skal du bruge en professionel email-adresse? Billigt webhotel perfekt til at starte en blog eller en hjemmeside på Surftown.

TV 2 - alle nyheder

Elektronik

Nyheder fra LO og LO-fagforbund

Version2