lørdag den 9. februar 2013

Menighedsrådsvalg i Holme 2008

Vi gik bl.a. til valg med følgende slogan:
"Ærlighed, åbenhed, Tro og tillid, samt et godt arbejdsmiljø for de ansatte".
JA, nogle af os var vidst en smule naive dengang i 2008


Det kan være vi skal holde lidt ekstra godt øje med Holme Sogn i den kommende tid!
Fra en anonym kilde ved vi at en person lige er trådt ud af menighedsrådet.

3 kommentarer:

 1. Ja fredsvalg, det var vi nogle stykker der talte om, for vi havde set det før, så ville der blive alt andet end fred, for de nye folk som kom ind var vel som sædvanlig særlige udvalgte (venner/bekendte)af den ene præst, og der går da ikke længe, kun til første møde så begynder freden at få ridser, som sædvanlig, jeg håber, at de folk, i det nuværende menighedsråd, som stille op på samme liste, som jeg gjorde, nu har fået øjnene op, og indset at vi havde ret i vores udtalelser, og at i er blevet trukket godt og grundigt rundt ved næsen.
  Ingolf Romlund

  SvarSlet
 2. Næste menighedsrådsmøde
  Torsdag den 28. februar 2013 kl. 19.00 i Holme sognegård.
  Møderne holdes i Holme sognegård.Der er offentlig adgang. http://holme-sogn.dk/?Menighedsr%E5det:Menighedsr%E5dsm%F8der

  SvarSlet
 3. Ja man må nok sige at fredsvalg ikke er fred i Holme.
  Jeg var med til det dengang siddende menighedsråds orientering i Lyseng kirke om hvorledes et fredsvalg foregår og at man derved kunne spare 125.000 kroner.
  Svarene til mig der stillede spørgsmål var forklaret af Mogens Mortensen at et fredsvalg var et valg hvor alle de personer der sad i de udvalg som de gjorde skulle fortsætte.
  Her tog nogle ganske fejl idet der var støbt en kugle som skulle sendes afsted på først kommende møde.
  Så man smed altså en bombe og som alle har kunnet se var det kontaktpersonen der var uenighed om, for Kirsten Hald har stået på Holme kirkes hjemmeside som kontaktperson og Birgitte Thruesen var pillet af.
  Jeg spurgte en tidligere formand Henning Tagesen flere gange længe før fredsvalget om man nu havde tænkt sig at man skulle køre videre som de sidste 4 år ? JA og det med 100% garanti, men garantier kan man ikke tage for gode varer så vi er 10 mand stærk der ærgrer os grusomt over vi ikke stillede en ny liste op i Holme.
  Hvis man i Holme sogn tror vi er idioter kan man godt tro om igen, men nu er øjnene skærpet nok engang, skulle vi se at dem der virkelig knoklede 40 timer om ugen for Holme sogn blive sparket eller i nymodens sprog pisset på, så skal der ikke kradses så meget som en flig andet end det for virkelige konsekvenser for dem der ikke kan se hvem der er skyld i at Holme Kirke + sognegård samt Lyseng kirke ser sådan ud som det gør i dag.
  Nu har vi haft ballade og personchikane i lange baner der er sket mere i Holme sogn end noget andet menighedsråd har kunnet overse de sidste 40 år, netop fordi nogle satte alt ind på at Holme skulle have fred.
  Men nu lyser bålet så må vi se hvem der denne gang tør hælde benzin på bålet.
  Finn Emsby.

  SvarSlet

Dit indlæg bliver udgivet efter godkendelse.......

Vil du bygge en hjemmeside

Skal du bruge en professionel email-adresse? Billigt webhotel perfekt til at starte en blog eller en hjemmeside på UnoEuro

TV 2 - alle nyheder

Elektronik

Nyheder fra LO og LO-fagforbund

Version2