onsdag den 9. januar 2013

Tidligere spindoktor skal inspirere kirken


Søs Marie Serup
Tidligere spindoktor skal inspirere kirken:
Når Søs Marie Serup, kommunikationsrådgiver og tidligere spindoktor for Ventre, holder oplæg på Kirkernes Mediedag 2013 på Trinity i Fredericia, kommer det blandt andet til at handle om, hvordan kirken navigerer i et moderne medielandskab, hvor antallet af platforme vokser, og nyheder spredes globalt med lynets hast.


Det oplæg glæder Kristian Dissing, direktør i Danmarks Kirkelige Mediecenter og medarrangør af Mediedagen, sig til at høre.

- Hun har tidligere blandet sig i debatten ved at sige, at kirken har en klar og tydelig struktur, men bare ikke når det gælder kommunikationen. Det bliver interessant at høre hendes bud på, hvordan den struktur bliver bedre, siger Kristian Dissing, direktør i Danmarks Kirkelige Mediecenter og medarrangør af Kirkernes Mediedag.

- Hun har sikkert et provokerende bud på, hvordan det skal gøres. Det bliver godt at få pudset brillerne og se emnet fra en anden vinkel, fortsætter han.

Minister vil hjælpe kommunikationen
Også kirkeminister Manu Sareen stiller sig på talerstolen på dette års mediedag. Om formiddagen holder han oplæg om visioner for folkekirkens kommunikation – et emne, som optager ham meget:

- Desværre går kirkens gode historier ofte hen over hovedet på almindelige danskere. Jeg vil gøre mit til, at Folkekirken kan sætte alle sejl til bedre kommunikation, siger han.

Workshops for alle
Mere end 25 workshops og oplæg giver masser af inspiration og viden til netop at formidle kirkens historier på bl.a. hjemmesider, kirkeblad, facebook og gennem de lokale medier.

Der er masser af inspiration at få, uanset om man er præst, sognemedhjælper, webmaster, kirkebladsredaktør, menighedsrådsmedlem eller ansat i en organisation, der arbejder med at kommunikere kirke og kristendom.

Kirkernes Mediedag er arrangeret af Danmarks Kirkelige Mediecenter og Kirkeligt Medieakademi i samarbejde med Foreningen af sognemedhjælpere i Danmark, Landsforeningen af menighedsråd og folkekirken.dk

Har du lyst til at deltage i Kirkernes Mediedag, kan du tilmelde dig frem til mandag den 14. Januar.

Tilmeld dig og læs mere på mediedag.dk

Astrid Højbjerg

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dit indlæg bliver udgivet efter godkendelse.......

Vil du bygge en hjemmeside

Skal du bruge en professionel email-adresse? Billigt webhotel perfekt til at starte en blog eller en hjemmeside på UnoEuro

TV 2 - alle nyheder

Elektronik

Nyheder fra LO og LO-fagforbund

Version2