torsdag den 1. november 2012

Nye detaljer om Højbjerg-mordet


Nær bekendt af familien Lock-Hansen afslører, at hun syv år efter mordet på Marie hørte hendes mand sige: Ja, jeg ved, hvem der slog hende ihjel.
Det er ikke uden grund, at Højbjerg-mordet for længst har fået etiketten
»Mordsagen der ikke vil dø.«
Nye detaljer om Højbjerg-mordet - 1

Nye detaljer er således sluppet ud om mordet på Marie Lock-Hansen i hendes hjem for 45 år siden. Et mord, der aldrig er blevet opklaret trods en omfattende efterforskning.
De nye detaljer fremgår af et åbent brev, som Jørgen Skovsted, journalist og forfatter til flere bøger om Højbjerg-mordet, har sendt til Østjyllands Politi.


Intet navn sluppet ud
Heri fortæller han, at en nær bekendt af familien Lock-Hansen ved et middagsselskab i slutningen af 1974 hørte Oscar Lock-Hansen fortælle, at han udmærket vidste, hvem der skød og dræbte Marie Lock-Hansen.

Uden dog at sætte navn på.
Den nære bekendte er en kvinde først i 70’erne. På lørdag står hun frem i TV2 Østjylland og giver sin version af historien.

Enkemanden brød sammen
Det lille selskab bestod, udover kvinden, af hendes mand og hans ingeniør-kollega; Oscar Lock-Hansen.
»De havde fået noget at drikke, og ud på aftenen spørger den nysgerrige kvinde Oscar Lock-Hansen til, om han ved, hvem der stod bag mordet syv år tidligere.«
»Herefter bryder Oscar-Lock Hansen sammen i gråd og erkender: Ja, jeg ved, hvem der slog Marie ihjel.«
»Vennen, der har kendt Oscar Lock-Hansen i mindst 20 år, bryder ind og stopper sin kone i at spørge mere på grund af det ømtålelige emne. Han mente ikke, at Oscar Lock-Hansen skulle udsættes for mere.«

Kilde: stiften.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dit indlæg bliver udgivet efter godkendelse.......

Vil du bygge en hjemmeside

Skal du bruge en professionel email-adresse? Billigt webhotel perfekt til at starte en blog eller en hjemmeside på Surftown.

TV 2 - alle nyheder

Elektronik

Nyheder fra LO og LO-fagforbund

Version2