torsdag den 9. august 2012

Pressemeddelelse: OpenAir 2012

I sommerferien kan du prøve kræfter med 5 forskellige kampsportsdiscipliner i Mindeparken

Lørdag d. 11./8. fra kl. 12:30 til 14:10 vil Mindeparken i Aarhus genlyde af kampråb, stokke der slår mod hinanden og sværd der syngende kløver luften. Og alle er inviteret til at være med, drenge og piger unge som gamle – og så er det helt gratis.
”De fleste har hørt om karate og taekwondo, og mange har prøvet det eller kender nogen som har,” siger Metin Aydin fra Aarhus Syd Taekwondo Klub som har taget initiativ til arrangementet, og fortsætter: ”men færre har erfaringer med de eksotiske discipliner Arnis fra Filipinerne, Aikido fra Japan og Hapkido fra Korea. Og disse sportsgrene får man nu mulighed for at prøve på egen krop under åben himmel i Mindeparken tre lørdage i sommerferien.”

Træningerne starter kl.12:30 med fælles opvarmning hvorefter der bliver lavet 5 hold som efter tur træner Aikido, Arnis, Hapkido, Karate og Taekwondo i korte træningspas á 20 minutter. Når de 20 minutter er gået, cirkulerer man videre til den næste kamsport og efter lidt over halvanden time, har man prøvet fem unikke kampsportsdiscipliner, kæmpet med stokke, svunget samuraisværd, sparket, slået  og pareret angreb.

Dagen arrangeres i samarbejde med Ashihara Karate Aarhus, Aarhus Kombatan Arnis, Aarhus Aikikai, Aarhus Shinson Hapkido dojang, Viby Taekwondo Klub, Odder Taekwondo Klub, Favrskov Taekwondo Klub samt Aarhus Syd Taekwondo Klub.
Se mere på: www.aarhus-syd-taekwondo.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dit indlæg bliver udgivet efter godkendelse.......

Vil du bygge en hjemmeside

Skal du bruge en professionel email-adresse? Billigt webhotel perfekt til at starte en blog eller en hjemmeside på Surftown.

TV 2 - alle nyheder

Elektronik

Nyheder fra LO og LO-fagforbund

Version2