lørdag den 18. august 2012

32-bit- og 64-bit-versioner af Windows: ofte stillede spørgsmål

Her er svar på nogle almindelige spørgsmål om 32-bit- og 64-bit-versioner af Windows.
Computeren skal have en 64-bit-processor for at køre en 64-bit-version af Windows. Hvis du vil udnytte muligheden for at benytte mere hukommelse på 64-bit versioner afWindows Vista, skal du have installeret mindst 4 GB RAM på computeren.
Desuden skal du sikre dig, at du har 64-bit drivere til hardwaren, og at programmerne kan køre på et 64-bit Windows-system. Enhedsdrivere til 32-bit fungerer ikke på computere med 64-bit versioner af Windows. Hvis du forsøger at installere hardware, hvortil der kun findes 32-bit drivere, vil den hardware ikke fungere korrekt under 64-bit versioner af Windows. Hvis du forsøger at installere programmer med 32-bit enhedsdrivere under 64-bit versioner af Windows, vil der også opstå fejl. Hvis du vil have oplysninger om opdatering af drivere og fejlfinding i forbindelse med enhedsdriverproblemer på 64-bit versioner af Windows, skal du kontakte hardware- og softwareproducenterne.
Benyt nedenstående fremgangsmåde for at få vist computerens processorhastighed:
  1. Åbn System ved at klikke på knappen StartBillede af knappen Start, klikke på Kontrolpanel, klikke påSystem og vedligeholdelse og derefter klikke på System.
  2. Under System kan du se processortypen og -hastigheden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dit indlæg bliver udgivet efter godkendelse.......

Vil du bygge en hjemmeside

Skal du bruge en professionel email-adresse? Billigt webhotel perfekt til at starte en blog eller en hjemmeside på Surftown.

TV 2 - alle nyheder

Elektronik

Nyheder fra LO og LO-fagforbund

Version2