mandag den 30. juli 2012

Dropbox – en gratis online harddisk!

Dropbox – en gratis online harddisk!
Bliv smart med Dropbox, og få adgang til dine filer uanset hvor du befinder dig - du skal kun have adgang til internettet.

Dropbox er en online harddisk, hvor du kan lagre alle dine filer.Det smarte ved dropbox er, at du kan installere det på din PC, hvorefter du gemmer filerne i din lokale dropboxmappe på din computer, på samme måde, som du normalt gemmer filer. Derefter uploades filerne til din egen plads på nettet. En smart og enkel måde at lave backup på!
Dropbox er tilgængelig over hele verdenen, sålænge du har adgang til internettet. Det betyder, at åbner du en pc et eller andet sted på jorden, kan du i løbet af et øjeblik få adgang til dine filer.

Dropbox er et lille program. Du kan installere programmet på flere computere. Det er smart, for har du eksempelvis installeret programmet på din stationære hjemmecomputer, vil Dropbox næste gang du tænder for din bærbare automatisk downloade de seneste filer. Således kan du altid have dine filer med dig, uanset hvor i verden du befinder dig.
Start her: http://db.tt/WxNKV1xu
Læs meget mere >>

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Dit indlæg bliver udgivet efter godkendelse.......

Vil du bygge en hjemmeside

Skal du bruge en professionel email-adresse? Billigt webhotel perfekt til at starte en blog eller en hjemmeside på UnoEuro

TV 2 - alle nyheder

Elektronik

Nyheder fra LO og LO-fagforbund

Version2